ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Παιδικό Αυτοκίνητο Skorpion Jeep Wrangler Rubicon 12V Λευκό #5247052

Παιδικό Αυτοκίνητο Skorpion Jeep Wrangler Rubicon 12V Λευκό #5247052
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 5247052
Τιμή:
339,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 274,19€

Διαθέσιμες Επιλογές

Παιδικό Αυτοκίνητο Skorpion Jeep Wrangler Rubicon 12V


Το ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο Jeep Wrangler Rubicon διαθέτει τηλεχειριστήριο νέας γενιάς Bluetooth 2.4Ghz για απόλυτο έλεγχο χωρίς παρεμβολές και εμβέλεια έως 80 μέτρα, δίνοντας σας επίσης την επιλογή ταχύτητας καθώς και του φρένου έκτακτης ανάγκης.
Είναι ιδανικό για ηλικίες απο 1-7 χρονών (Εξαρτάται πάντα και η ανάπτυξη του παιδιού). Δείτε τις ακριβείς διαστάσεις του οχήματος στα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Διαθέτει ψηφιακό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, μόλις αφήνει το πόδι του απο το πεντάλ γκαζιού ώστε να σταματάει το παιδικό αμάξι εγκαίρως.

To παιδικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Jeep Wrangler Rubicon της Skorpion Wheels, εφοδιάζεται με ελαστικά EVA (Ελαστικά Αυτοκινήτου) με σκοπό την απόσβεση κραδασμών και θορύβου καθώς και τεράστια αντοχή στον χρόνο.
Διαθέτει σύστημα ανάρτησης στο μπροστά και στο πίσω μέρος του παιδικού αυτοκινήτου. Για μεγαλύτερη άνεση σε όποιο είδος οδοστρώματος και να βρεθείτε.
Με σύστημα Φωτισμού LED για να ξεχωρίζει στο πλήθος και να μπορείτε να το διακρίνεται εύκολα και μετά την δύση του ηλίου και
με επιταχυντή για την ομαλή εκκίνηση ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους χτυπήματος απο την απότομη εκκίνηση.

 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ
Για μιά ακόμα φορά η Skorpion Wheels καινοτομεί αφού έχει σκεφτεί ήδη για την διασκέδαση του παιδιού σας. Και πως το καταφέρνει αυτο; Η Μουσική είναι ο τρόπος. Χαρίστε το χαμόγελο στο παιδί σας κάνοντας το να έχει την αίσθηση οτι οδηγεί ενα αυτοκίνητο παρόμοιο με το δικό σας αφού του δίνεται η επιλογή να επιλέξει την μουσική που του αρέσει μέσω του εξοπλισμού του παιδικού αυτοκινήτου.


 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η ασφάλεια του παιδιού σας είναι το κύριο μέλημα σας όπως ακριβώς είναι και της Skorpion Wheels γι' αυτό και έχει εξοπλίσει όλα τα παιδικά αυτοκίνητα της με ζώνη ασφαλείας και επιταχυντή καθώς και το τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένη σύνδεση. Έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε σιγουριά οτι το παιδικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί το παιδί σας θα είναι ασφαλές.


 

Η Skorpion Wheels θέλοντας να κατοχυρώσει την αυθεντικότητα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της, έχει τοποθετήσει ένα ιριδίζον αυτοκόλλητο επάνω σε κάθε όχημα που φέρει την επωνυμία της εταιρίας Skorpion Wheels, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την αποφυγή της παραπλάνησης των πελάτων από τυχών απομιμήσεις.


 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις (Μ) 127 x (Π) 70 x (Υ) 80 cm
Ηλικία 1 - 7 Ετών
Κάθισμα Μονοθέσιο Πλαστικό
Χρώμα Λευκό
Μοτέρ 2 x 12V | 35 Watt
Ταχύτητα 3 (1) 3-4 (2) 5-6 (2) 7-8 km/h + Όπισθεν
Φορτιστής 12V 1000 mAh
Μπαταρία 2 x 12V | 7 Ah
Αυτονομία Μπαταρίας 1:00 - 1:30 Ώρες
Τηλεκατεύθυνση Νέας τεχνολογίας Bluetooth 2.4G (Χωρίς παρεμβολές από άλλα ήλεκτροκίνητα)
Ρόδες Ελαστικά αυτοκίνητου (EVA)
Εξοπλισμός Ζώνη Ασφαλείας 5 Σημείων, Μουσική, Φώτα, SD, USB, Aux, Ραδιόφωνο, Ένταση Φωνής, Βολτόμετρο, Επιτανχυντής, Ανοιγόμενες Πόρτες, Καπό και Καρότσα, Ανάρτηση μπροστά και πίσω, Κλειδί εκκίνησης, Λαβή Μετακίνησης
Μέγιστο Βάρος 45 kg
Μεικτό / Καθαρό Βάρος 23 / 18 Kg
Διαστάσεις Κιβωτίου (Μ) 115 x (Π) 64 x (Υ) 41 cm
Κατασκευαστής SkorpionWheels
Εγγύηση 2 Έτη
Πιστοποιητικά CE , EN71 PART 1 / 2 / 3 , EN62115

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha